Nedlukning

Da Sorø Kommune nu også, fra imorgen, er omfattet nedlukning af alt amatør idræt, er det af bestyrelsen blevet besluttet at stoppe alt træning frem til det nye år, allerede fra idag. Det vil sige der IKKE er træning for børn og unge i aften. Denne information vil også deles via intern kontakt liste, ligesom der vil være en træner til stede iaften kl 17 til at tage imod de unge mennesker der endnu ikke har fået beskeden. Sorø BTK vil selvfølgelig følge regeringens udmeldinger løbende og opdatere via facebook og hjemmeside. God jul og godt nytår.

Ingen træning, hvis holdkamp

De seneste corona tiltag gør det desværre ikke muligt at træne, når der afvikles holdkampe. Det er fortsat muligt at træne, når der ikke spilles holdkamp, så tjek kalenderen her på siden eller på bordtennisportalen, inden I laver aftaler eller møder op i klubben. Dette gælder i foreløbig 4 uger.

Turneringsplan for seniorer klar

Så er turneringsplanen klar for seniorhold.
Førsteholdet i Serie 1 starter Ude mod KVIK Næstved 2 tirsdag den 29/9. Klubbens 3.hold i serie 4 starter ude mod Skensved Torsdag den 1/10 og Sidst 2.holdet i serie 2 ude mod Næstved B 5 fredag den 2/10.
De første hjemmekampe bliver tirsdag den 6/10 og torsdag den 8/10.

1 2 3 30