Resultater ved ØBTU’s tomands holdstævne

4 friske drenge har i weekenden taget den lange tur til Allerød for at deltage i ØBTU’s tomands holdstævne for yngre drenge.

Rasmus M. Jørgensen og Emil Winkel Gaarm stillede op sammen og de havde inden weekenden blot spillet 5 kampe hver i denne sæsons pointstævner.  Det påvirkede dem ikke. De gik til den med krum hals og vandt med 3-1 over Amager og det samme over Hillerød, imens de måtte overgive sig imod Hvidovre med 2-3. De var gode hver for sig, men endnu bedre sammen i dagens doubler. Resultaterne placerede dem som nr. 2 i deres pulje, hvilket gav dem videre avancement til semifinalen. Her måtte de se sig slået af Brønshøj med 0-3.

De to andre drenge som spillede sammen var Magnus Jensen og Niklas Bay Olsen. De havde det lidt sværere og tabte 0-3 til Allerød, som i øvrigt vandt turneringen. Ligeledes måtte de overgive sig med 0-3 til Brønshøj. Brøndby blev derimod slået med 3-1 og de kunne tage hjem med en placering som nr. 3 i gruppespillet.

Alle 4 drenge formåede at vinde og tabe kampe i både single og double, hvilket er meget positivt og motiverende for den fortsatte træning. Dog skal nævnes at Rasmus vandt 5 ud af 7 singler og 2 ud af 4 doubler sammen med Emil.