Stor hjemmeweekend

Weekenden har budt på 52 kampe i Sorøhallen og heraf mange hjemmekampe for AF Sorø BTK.

Klubben var vært for en holdsamling i Veteran 50 C. De stod for 30 individuelle kampe, hvor AF Sorø BTK tog sig den frihed selv, at vinde deres kampe over Sørbymagle med 5-0 og over Amager 3 med 4-1. Resultaterne betyder, at AF Sorø BTK nu ligger alene på 1. pladsen, som inden weekenden ellers var delt af 3 klubber. Holdet består af Allan Petersen, Hans Andersen og Kjeld Larsen og trods det at Hans og Kjeld tabte en enkelt double med 1-3, blev holdets sætscore ikke mindre end 30-6. Respekt for det grå guld!.

Senior Elite divisionen for damer havde besøg af bundholdet Vestegnens BTK, som desværre efter en meget tæt kamp trak sig sejrrigt ud kampen med 4-6. Et resultat  der betyder, at de 2 hold bytter plads i stillingen og placerer AF Sorø BTK på 7. pladsen. Holdet består af Mette Fabricius, Merete Juel Hall og Pernille Borgstrøm. Pernille vandt 2 singler og sin double med Merete, som også vandt 1 single derudover. Mette var tæt på at skaffe en uafgjort, men tabte desværre holdets sidste kamp med 2-3.

Junior divisionen godt flankeret af mange af vores øvrige ungdomsspillere og trænere som tilskuere havde besøg af Roskilde BTK, og som sædvanligvis spillede de to hold en meget tæt kamp. Igen desværre med Roskilde som vinder efter 4-8, hvilket efterlader AF Sorø BTK på sidstepladsen. I denne række afvikles de 2 doubler først, og de er meget vigtige. Vi er uheldige, at Jonas og Nikolaj ikke vinder deres double, hvilket havde givet en helt anden holdkamp. Jonas taber så snævert som overhovedet muligt til Rasmus Højgård Plaeb og har således fortsat sin førte sejr til gode i rækken. Spillet er der, men selvtilliden mangler i de allersidste og afgørende bolde. Asger og Nikolaj vandt 2 singler hver. Holdet består af Asger Lorenzen, Anders M. Pedersen, Jonas Hedemand Jensen og Nikolaj Nexø Dahl.