Flot indsats ved pointstævnefinale.

2 af klubbens 5 pointstævne deltagere var med til Superweekend(pointstævnefinale) i Valbyhallen. Det var Evan Bernholm og Tobias Vennersdorf, som begge stillede op i Drenge E.

Alle deltagere var garanteret videre spil i turneringen, idet nr. 1 og 2 fra hver pulje gik videre til et A-slutspil og nr. 3 og nedefter gik videre til et B-slutspil. Et rigtigt godt turnerings-setup med mulighed for at vinde præmier, selvom man ikke blev topplaceret i indledende pulje.

Evan og Tobias var i hver deres pulje og de formåede begge at gå videre til A-slutspillet som 2’er i indledende pulje.

Tobias var så uheldig at knække sit bat efter indledende pulje, så vi måtte på jagt i hallen, for at se om nogen havde et ekstra bat, som de ville låne ud. Det var der heldigvis og for at det ikke skal være løgn var det faktisk Tobias’s modstander i kvartfinalen, som lånte ham et ekstra bat. Det kvitterede Tobias med at vinde over modstanderen, “som tak for lån”. Skæbnen kan være hård og det tog lidt hårdt på modstanderen, som også blev lidt skadet med et sviende brandsår til sidst i kampen. Men det skal ikke tage noget fra Tobias’s indsats, som var meget flot.

Evan tilbød ellers også at låne sit bat til Tobias, men de skulle selvfølgelig spille samtidig. Evan blev dog slået ud i første Cup-kamp efter grundspillet, hvilket betød at Tobias fik lov til at låne Evans bat resten af dagen.

Tobias fik dog endestation i kvartfinalen, hvilket trods alt gav en flot pokal for en delt 5.-8.plads og det var da også en tilfreds Tobias og træner, som tog hjem til Sorø efter en lang dag i Valbyhallen.

Pointstævnefinale 2018 i Valbyhallen.
Drenge E, A-slutspil.
Nr. 5-8 Tobias Vennersdorf, AF Sorø BTK