Drenge Østserien vandt bronzemedaljer.

Efter en meget lang og udmattende sæson har vores drenge østserie hold vundet bronzemedaljer.

Vi lå på en 3. plads inden kampene i dag og skulle have mindst 1 point for at være sikre på 3. pladsen. Vores direkte modstander til 3. pladsen(Hillerød) var samtidig et af de 2 hold, som vi skulle møde i sidste spillerunde lørdag d. 18. april 2015 i Valbyhallen. Dagen var ingen undtagelse med hensyn til lange og opslidende kampe. Vi spillede 2 holdkampe. Den første kamp imod Hillerød varede 2 timer og 50 minutter. Vi kom rigtig godt fra start og kom foran 4-0 og tænkte at det nok skulle gå godt. Men Hillerød ville det anderledes og kom tilbage i kampen til stillingen 4-5. Det var derfor nogle lettede drenge, der efter næsten 3 timers spil kunne trække sig tilbage med slutstillingen 5-5. Med bronzepladsen sikret kunne vi egentlig spille frit imod Helsingør som lå på 2. pladsen. Helsingør havde mulighed for at overtage 1. pladsen fra København. Efter 2 timer og 30 minutter var det nogle meget trætte og slidte drenge, som trak sig tilbage med endnu en uafgjort 5-5.

Bronzemedaljer til Asger, Anders og Jonas

Bronzemedaljer til Asger, Anders og Jonas

Ikke mindre end 5 timer og 20 minutters intense kampe på et højt niveau var, hvad vi var vidner til fra dette hold. En meget lang dag for alle som var med fra AF Sorø, hvor de første kørte hjemmefra kl. 12.00 og kom hjem ca. 21.45.

Allan Pedersen, Kim Pedersen og Kristian Doose bakkede op om drengene og det var der behov for, så tak til trænerne for det.

Henning syntes drengene havde fortjent noget at spise på vejen hjem (eller så havde han tabt et væddemål), så det var nogle glade drenge, som kunne få fyldt lidt i de efterhånden tomme depoter på vejen hjem til Sorø og omegn.

Opfyldning af depoterne efter en lang bordtennisdag.

Opfyldning af depoterne efter en lang bordtennisdag.

ET KÆMPE STORT TILLYKKE til Asger Lorenzen, Anders Muldbjerg Pedersen og Jonas Hedemand Jensen, men også til Johan Bjergkvist, som dog holder en pause. Johan har absolut også haft stor andel i bronzemedaljerne i form af en god indsats igennem sæsonen.