Juleturnering og godt nytår

10 spillende klubmedlemmer og 5-6 tilskuere dukkede op til en lille juleturnering onsdag d. 30/12-2015 og ønskede hinanden godt nytår. 2 ungdomsspillere valgte at tage kampen op imod seniorerne. Vi lavede 2 uretfærdige puljer og udfaldet blev at Asger og Ralf gik videre fra pulje 1, som henholdsvis nr. 1 og nr. 2

Fra pulje 2 gik Torben videre som nr. 1 og Mads som nr. 2

Semifinalen imellem Asger og Mads endte med sejr til Asger med 3-2 i sæt.

I den anden semifinale imellem Torben og Ralf vandt Ralf med 3-1 i sæt.

Finalen blev dermed en duel med revanche tilgode for Ralf, som havde tabt til Asger i indledende pulje. Selvom de var ved at være godt brugte, gav de os en rigtig god kamp at se på, som selvfølgelig skulle afgøres i 5 sæt. Det var jo trods alt en finale. Men igen blev det Asger der trak det længste strå. Tillykke til Asger og GODT NYTÅR! alle sammen.