Pointstævner og pointjagt

Klubben lagde hårdt ud i 2016 og var allerede søndag den 3. januar vært ved 3. runde af både pointstævner og pointjagten.

I pointstævnet som er for nybegyndere deltog 17 spillere, heraf 3 af vore egne medlemmer. Andreas Bendtsen blev nr. 4 i A-puljen og Malthe Aagren og Jens Nelke blev henholdsvis nr. 4 og nr. 5 i C-puljen. Deres placeringer betyder, at de stiller op i de samme puljer i 4. runde, som skal afvikles på Antvorskov skole i Slagelse søndag den 24/1-2016. Se resultatlisten her.

I pointjagten som er for dem, som spillede pointstævner forrige sæson deltog 10 spillere, heraf 2 medlemmer fra AF Sorø Btk. Marcus Christensen blev nr. 3 og Frederik L. Larsen blev nr. 4 – begge i B-puljen. De spiller således også i 4. runde i B-puljen, som afvikles på Smededal Efterskole i Mørkøv søndag den 24/1-2016. Se resultatlisten her.