Resultater fra 2-Mands Holdstævne i Lillerødhallerne

4 ungdomsspillere og 8 seniorspillere deltog ved 2-mandsholdstævnet i Lillerødhallerne i weekenden den 9.-10. januar.

Junior A

Anders og Asger stillede op i den meget svære Junior A række, hvor det på forhånd lå klart, at de skulle spille op til deres allerbedste, for at have nogen chancer for medaljer. De stillede op med samlet rating på 3174, imod Roskildes 1. hold på 3806 i rating. En samlet forskel på mere end 600 point. De andre hold havde alle sammen højere rating end Anders og Asger. Det tog dog aldrig modet fra drengene, som tog udfordringen i stiv arm. De tabte til Roskilde 1 med 3-1. Her slog Asger en noget utilfreds Romeo Rabade-Lieber, som ”kom til” at kaste hans bat i både bord og gulv. Herudover var de ude i to 5-sættere, som desværre faldt ud til Roskildes fordel. Tilsvarende tabte de også 3-1 til Roskilde 2. Her var det Anders, som tog en god skalp, idet han slog Rasmus Højgård Plaep. København valgte at trække sig midt i den første kamp i turneringen, så vores kamp blev vundet uden kamp. 3.-pladsen skulle afgøres imellem TPHU og AF Sorø Btk, men den kamp tabte drengene med 3-0 efter ellers at have presset 2 af kampene ud i 5 sæt. Smadder ærgerligt, men med masser af bordtennis på højeste niveau og nu med lidt mere hår på brystet til de unge mænd fra AF Sorø Btk.

Junior B

Jeppe og Jonas var tilmeldt Junior C, men grundet få tilmeldte hold, blev de rykket op i Junior B. Dermed stod de ligesom Anders og Asger overfor en stor mundfuld. Med deres samlet rating på 2257 var de oppe imod bl.a. Hillerød med samlet 2999. En samlet forskel på mere end 700 point. Netop kampen imod Hillerød blev dog også tabt klart med 3-0, men hvor de fik brugt kampen til at spille sig mere og mere ind i turneringen. Deres efterfølgende kamp imod Helsingør var trods nederlag på 3-1 en rigtig god oplevelse, hvor de trods nederlaget hyggede sig sammen med modstanderne. Det var godt at se og gav en god stemning. Den ene sejr tog de sammen i double og Jonas tabte en meget tæt fem-sætter kamp, som han lige skulle sunde sig 5 minutter over. De kunne heldigvis tage oplevelserne med videre til næste kamp, som var imod Virum. Virum og AF Sorø var tættere på hinanden, dog med Virum som favorit. Jeppe tabte sin første single og Jonas vandt sin. Dermed 1-1. Drengene fortsatte hvor de slap i forrige kamp og vandt også deres double i denne kamp. Dog kun snævert med 3-2, men det var fuldt fortjent, da de spillede godt sammen. Jeppe tabte efterfølgende sin næste single og bortset fra nogle ærgerlige servefejl i kampen spillede han igen god bordtennis. Kampen skulle afgøres i den sidste single. Jonas har aldrig rigtig brudt sig om at vise for meget attitude, men fandt det frem i den afgørende kamp uden at overdrive det. Men med et markant ”JA!” og en knyttet næve kæmpede han sig igennem kampen, med det nødvendige overskud. Nede med 0-7 kommer han tilbage til 9-9 men taber første sæt 10-12. Kampen skulle selvfølgelig ud i 5 sæt, hvor Jonas heldigvis trækker det længste strå og vinder med 13-11. Det blev dermed til en 3. plads.

Herre Kl. 4

Vi stillede med 3 hold i Herre klasse 4.

Bo og Frank tabte til Furesø med 0-3 og vandt over København med 3-0. Den sidste puljekamp imod Hornbæk skulle afgøre, hvem af holdene der skulle gå videre som nr. 2 i puljen eller tage til takke med en 3. plads i puljen og dermed ikke videre avancement. Frank tabte 1-3 og Bo vandt 3-1 i deres første singler. Doublen blev vundet med 3-0 og dermed en 2-1 føring. Hornbæk ville det anderledes og udlignede til 2-2 og efterfølgende foran 3-2 og i begge kampe efter nederlag på 1-3. Dermed sluttede de som nr. 3 i puljen.

Martin og Morten tabte med 2-3 til Brøndby BC og her blev de 3 nederlag alle afgjort 2-3. De vandt med 3-0 over Gundsølille. Her endte alle 3 kampe med 3-1 sejre. Imod Allerød måtte de desværre igen inkassere et 2-3 nederlag, efter at Martin tabte en single med 2-3, ligesom doublen blev tabt 2-3. Morten vandt en single med 3-2. Det placerede dem slutteligt som nr. 3 i deres pulje og dermed ikke videre avancement til cupturneringen.

Kim og Kim tabte til Stefan med 0-3 og 1-3 til Holme-Olstrup. Her var det Kim Petersen, der vandt sin første single, imens Kim Hansen tabte sin i en 5-sætter. Efterfølgende blev det til en sejr over B77 på 3-1. Det var doublen, der blev tabt og Kim Petersen måtte ud i en 5-sætter i en af sine singler før sejren var i hus. Det betød samlet set at de blev nr. 3, men hvor både nr. 2, 3 og 4 stod helt lige i point.

Herre Kl. 5

Et enkelt hold bestående af brødrene Petersen, Allan og Lars stillede op i kl. 5. Med Sejr over KVIK Næstved på 3-0 og sejr over Benløse med 3-2 var banen lagt til at gå videre. Der manglede dog en kamp imod Fredensborg og den blev vundet med 3-1. Som etter i puljen gik de videre til cupturneringen, hvor de løb ind i et par kendinge fra holdturneringen i serie 3. Nemlig Charles Køppen og Michael Rohde fra Rødvig G&I. Det blev endestationen for dem med et nederlag på 0-3.